Alla inlägg den 22 januari 2010

Av alexochsasan - 22 januari 2010 17:47

Visst är det ett sådant klassiskt citat från oss killar, pojkar och män att man inte kan leva utan kvinnor. Men kan man lita på dom?

Tydligen inte på någon av dom som var backstage på Eagle Eye Cherrys konsert och som har en alldeles för stor kamera för ens byxficka, även kallad systemkamera. Som Alex nämnde - vi bokstavligen snackade med ALLA tjejer (killar med systemkamera finns väl inte?!) som hade kamera på sig, att fota oss med "Igge", för att sedan skicka dom till oss. Troligt att någon av dessa människor gjort de. Vem förlorar på att skicka bilderna till oss?!

Vi hade ju vår kamera med oss, men vi råkade ta alldeles för många bilder och filma alldeles för många filmer så att batteriet dog. Typiskt. Bilder och filmer från konserten inom kort - saknar ändå backstagebilderna!


Usch, nu låter det som att vi är två fjortisar som aldrig vart på en konsert förrut. På ett sätt och vis stämmer det mer eller mindre från min sida, men det var lite sjukt att Eagle Eye Cherry spelade här ute i Rio. Tydligen är dom väldigt populära här borta, vilket är lite lustigt, men såklart mycket roligt.


Igår var jag, Alex, Debora och hennes syster Monika ute på krogen. Vi gjorde inget vettigt, men det som hände efteråt är värt att berätta. Vi har fått nys om väldigt goda spett som folk ute på stånd säljer. Man kan välja mellan kött, korv, kyckling, halumi - mer eller mindre allt. Tar man kött doppar man det i ett ganska ofräsht mjöl som Alex tycker om. Köttspett, ostspett och korvpett fanns det mängder av, men jag fick för mig att jag ville ha ett kycklingspett. Fanns bara ett enda kycklingspett kvar, och redan där borde jag ana ugglor i mossen. Men nej da - ja ville bara ha den. Kyckling är ju gott!

Hur smakade den? Torr och relativt äcklig, men jag var lite berusad och valde såklart att äta upp hela spettet. Givetvis har det straffat sig redan nu denna natt då jag har vart tvungen att gå på toa hela FYRA gånger! Sjukt värre, dock ej spytt, men magen mår långt ifrån bra just nu.


Konserten då? Vi börjar med ett par bilder:

  Beviset att vi var där!


        

Lite äldre än när han var inne i Sverige, men han har det fortfarande!


Hur kan ett fylleinlägg från Alexander resultera i att han får ÅTTA kommentarer? Ni måste verkligen gilla honom..


Nu har dagen verkligen kommit - att det är mindre än en månad kvar tills vi åker hem. Minns den dagen David skrev att det är cirka 84 dagar tills David kommer till Argentina. Nu alltså mindre än en månad tills vi åker hem.

USCH!


Filmer från konserten? Jodå - varsågoda!


Film ett

Film två

Film tre


Sköt om Er där hemma!


Tchau

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards