Alla inlägg den 16 januari 2010

Av alexochsasan - 16 januari 2010 17:27

Börjar med att säga förlåt till alla som tycker jag dricker för mycket. Förlåt! 


Igår var ju dock Davids sista dag här så vi var ju tvungna att fira av det på brasilianskt vis, Caipirinha.


Satt på en strandbar vid Ipanema stranden och kollade futvolley och tog några drinkar på dagen. Futvolley är som volleyboll fast man får inte använda händerna. De som spelar på stranden är sjukt bra. Det ser trots allt relativt enkelt ut. VI började prata med en engelsman (!), Garry som är en sjukt bra spelare. Jag frågade om bollen vägde mycket för den ser rätt lätt ut men han påstod att den var rätt tung. Efter några timmar på stranden (7 caiprinhas) tog jag mod att testa denna sport och det såg ut såhär. Att tilläga är att det är väldigt svårt för en "gringo" att ta del av denna sport så jag var sjukt taggad att få testa.


Här har vi försök ett


Andra gången gick det bättre. Är stolt över detta trots att dety är ett misslyckande. Han jag spelar med är en av de bästa i världen och Garry påstår att om något år kommer den killen att vara absolut bäst.  Efter försök tre så kände vi både han och jag att vi kanske borde byta partners. Efter det här fick jag nog.


Efter min entre på fotvolleyplanen blev vi dock "kändisar" där nere och alla höll på och skulle skoja med/om oss men det var bara roligt. Mycket skämt som gick ut på någonting om filmen titanic och jag var tydligen Dicaprio.


Människorna som är bra på futvolley är såna egon, Alla älskar ju dem dock. En kille som är blnad de bättre gick plötsligt in och bröt en match och ville spela själv mot två andra och han fick bara göra poäng med fötterna. Han vann enkelt och hånskrattade varje poäng. Väldigt lustigt.


Nu ska jag gå och vinka av David, han kommer vara saknad.


puss

Alexander

Av alexochsasan - 16 januari 2010 14:16

El Vikingo har kommit till ett beslut.


Den här bloggen har varit mitt allt, mitt liv, min käraste vän. Men den har blivit ett monster. Därför måste El Vikingo sluat blogga. Ingen gråt tack. Sätt istället in en valfri slant på El Vikingos minnesfond, konto.nr 157 523 579. Tack på förhand.


Men en snabb blogg kommer det naturligtvis bjudas på för alla El Vikingo lovers out there.


Uruguay


Fantastiskt fint kalasande. Allt slutade med ölande på stranden till en magnifik soluppgång två dagar i rad. 

 Montevideo platsar dock på listan över mest förfärliga huvudstäder i världen tillsammans med "the Mog" och Kabul. Helt dött nattliv i kombination med en helt unik mängd dagdrivare och lokala knarkare gjorde det till resans solklara förlorare.


Rio de Janeiro


Istället för Montevideo rekommenderar El Vikingo ett stopp i Rio. Dagarna genomlevs genom ett dis av kött- & sushiorgier, bad och solning. Och El Vikingo har naturligtvis fått sitt kulturella behov stillat genom besök på botaniska trädgården och den så kallade jesus-statyn. För alla framtida Rio-turister med begränsad tid rekommenderar El Vikingo trädgården framför statyn. Oerhört fint.


En annan sight som El Vikingo rekommenderar är att se Alex "Nick Carter" Rosenberg spela footvolley. Senast en hel strand skrattade så mycket måste varit i början på 80-talet när det var gratis och lagligt med knark. 


Igår slogs för övrigt ett VR (verständig-rekord) i caipirinhas. Jag bedömer slutresultatet till 15 men det måste verifieras med Nick.


Ok, mina vänner det var allt. Nu går tåget hemåt igen. Ni har varit fantastiska. Jag vill tacka Sasan och Alex för deras fantastiska stöd under denna tid.


The End.


  


/El Vikingo

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards