Alla inlägg den 25 februari 2010

Av alexochsasan - 25 februari 2010 15:27

Då: Vaknar upp vid 11 och kände efter, Hur dåligt mår jag efter gårdagens Capifruta? Oftast inte alls. Ska jag gå ned till poolen eller till stranden? Det blir stranden.


Nu: Alarmet ringer vid 7, det är iskallt i rummet för att inte prata om hur kallt det är utomhus. Tar Elsas bil till tåget, får stressa för alla köer. Tåget är dock försenat så jag hinner med det trots att jag får slå mig in i vagnen för att få plats. Kommer till skolan och min lärare Run börjar prata om Kants kategoriska imperativ. Ångest? Ja.


Men men så är livet nu. Hade en jättebra resa men nu är det bara att inse att det är tillbaka till verkligheten och att det är slut på semestern.


Mötte upp Sasan på flygplatsen i Sampa och resan hem gick bra tills vi väntar på vaskorna på arlanda. Tydligen hade luckorna på planet frysit igen och väskorna blev försenade. Sen så självklart så fdastnade vi i tullen och var tvungna att packa upp våra väskor. Jag fick kasta ned allt i plastpåsar och tillslut fick vi träffa Mamma Lena, Elsa och Abbas. Min pappa hade gått till bilen då parkeringsbiljetten gått ut då vi blivit försenad.


Här har vi äntligen kommit till Stockholm. Från  40 grader varmt till minus 15. Sasan klädval ställde många frågor hos mig och de som mötte oss.


Jag och min mamma Lena som har kommenterat flitigt här på bloggen.


Jag och Sasan på mina föräldrars balkong. Kallt!


Hejdå alla som har läst denna blogg, men var inte ledsna. Livet går vidare.

Om ni tänker åka till sydamerika och har några frågor eller dylikt får ni gärna maila för lite har vi nog lärt oss och vi har nog en del tipps.

elax7@msn.com    Sasanafshinnejad@hotmail.com


Hoppas vi ses i Hässelbyhallen på lördag 12,45 då det är match.


Hejdå      

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards