Alla inlägg den 11 februari 2010

Av alexochsasan - 11 februari 2010 17:44

Roligt med alla uppmuntrande kommentarer angående våra badbyxor. Roligast var en som sa till mig - Alexander vad håller du på med? du ser förjäklig ut. När du kommer hem och får perspektiv på det hela så kommer du ångra att du lagt ut bilder på dig i de där byxorna.


I tisdags tog vi bussen till Barra de Tijuca där vi spelade futvolley. Jag, Sasan, Garry och en hemlös 15 åring spelade, sjukt roligt. Jag och Sasan turades om att vara med 15åringen och Garry. Det blev fyra matcher och lika många segrar kunde skrivas upp på mitt konto. När solen började gå ned kom de duktiga spelarna, så då satt vi och tog det lugnt och tittade när de lirade. De gamla fotbollstjärnorna Junior (blivit utsedd till brasiliens bästa vänsterback någonsin och en av de 125 bästa fotbollspelarna någonsin) och Edinho (gammal brasiliansk lagkapten.)

   Junior(som var grymt bra på futvolley) i vit tröja och Edinho i avslappnad orange      keps.


Sen på kvällen drog vi till det här stället

   Det är precis som det låter. En bar som har specialiserat sig på caiprinas och dess alkohol, Cashaca. En del caiprinhas där var riktigt goda medan vissa smaker inte föll oss riktigt i som till exempel Sasans caiprinha med kanel och ananas. Efter några drinkar blev det en pubrunda, en trevlig kväll helt enkelt. Dock kanske vi blev lite för runda om fötterna, eller?


Tidigt på kvällen

  

Lite senare på kvällen

  



Igår laddade vi batterierna på dagen för att på kvällen spela strandfotboll med massa engelsmän, nån brasse och några svenskar vi träffat. Sista matchen vi spelade blev världen mot Sverige. Sasan fick asyl och deltog i världslaget. Det blev en riktig nagelbitare där tillslut Sverige drog längsta strået och vann med 7-5. Bör tilläggas var att Peter blev stor matchhjälte med sina tre mål.


I helgen är det fullt med gatufester så det kommer nog bli en händelsrik helg. Nu måste jag bättra på brännan på mina lår.


Hejdå

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards