Alla inlägg den 8 februari 2010

Av alexochsasan - 8 februari 2010 23:18

I Buenos Aires köpte jag ett par gröna shorts som jag gillar väldigt mycket. Har även sagt att det är ett av mina favvoplagg. Dock har dessa shorts inte fallit alla i smaken. Jag Har förstått när bland annat våra engelska vänner har frågat om jag vill låna surfarshorts av dom och sen har jag fått lite gliringar. Så här ser mina shorts ut, ni känner igen dom.

  


Nu har jag dock slagit två flugor i en smäll. Jag har gjort de som klagat på mina shorts glada samt att jag fortsatt min förvandling till Brasse. Jag har alltså köpt ett par ny badshorts. Hann bara nämna sungas innan jag fick med Sasan på att köpa ett par. Så här ser de alltså ut. Innan ni dömer tänk pa att vi är lite nervösa då det är första gången vi använder dem. Dock får ni ju tänka på att våra lår inte sett solens strålar och kan framstå som lite mindre bruna.

     

Dom är inte bara snygga utan Garry påstår att de är väldigt praktiska också. Till exempel när man spelar futvolley och strandfotboll. Kolla bara ! (som ni förstår av bilden är de vi spelar med inte brassar eftersom de har osmakligt långa shorts)

  

Idag var det 40 grader varmt så då är det skönt att bara ta det lugnt i sina sungas.

  

Annars idag så har jag och Garry( som också flyttat in med oss) varit i en Flamengoshop och jag köpte en tröja. Jag och Sasan såg även fotbollspelaren Fred glassa runt på stranden.


Imorgon ska vi till Barrastranden och spela futvolley, fatta va bra vi kommer vara i våra  sungas.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards