Alla inlägg den 5 februari 2010

Av alexochsasan - 5 februari 2010 16:20

Det var ett tag sen jag skrev i denna blogg. Kan nog bero på att jag har så jäkla roligt i detta land! Finns ju inget bättre än att bara vakna, inse att man har en otroligt vacker strand ett stenkast ifrån en och bara gå ner och göra det bästa av dagen. Lägg till också att vi nu alltsomoftast har strax under 40 grader hos oss - inte illa!


För några dagar sedan, runt halv 2 på dagen var planen att vi skulle spela lite footvolley, en liten gångbit från där vi bor eftersom det inte är lika befolkat och upptaget på planerna som det brukar vara på de populära stranddelarna. Gänget skulle bestå av mig, Alex, Garry och Black (hur coolt namn har han inte). De två sistnämnda har en idé att starta en footvolleyskola för gringos vilket jag tycker låter som en lysande idé. Så planen var att vi skulle träna ett pass helt gratis, och sedan berätta vad man behöver träna på och hur mycket det kan ta betalt.


Dock hade Black några planer, så han kunde inte lira på stört. Anderson, en snubbe vi festade med uppe i Favellan, hängde vid stranden och kom på den briljanta idén att ta hans bil 15 minuter från oss till några vattenfall. Varför inte? Vi har inget bättre för oss under den tiden vi väntar på Black - så lets go!

    

 Alex och Anderson. Kan väldigt få ord Engelska men i våra ögon verkar det vara en trevlig sympatisk herre!


 Inte i näheten av vattenfallen från Iguazu, men vattnet var kallt och riktigt skönt i denna tropiska värme.


Sen var det bara att gå vidare. Upp på berg, ner från berg, vandra i skog - det var med andra ord en bit till de andra vattenfallet vi skulle se, men när vi väl kom fram kände vi att det var värt mödan. Se bara nedan..


  Alex fotar Garry och hans tjej Sarah. Ovanligt mycket folk var det vid vattenfallet. Dock inga turister (gissningvis) vilket är trevligt!

 Garry, Anderson och jag tänkte hoppa in och svalka oss i de kalla vattnet!


 

Uppfriskande!


Varför inte lägga upp en film gör detsamma? Här har ni!


Tiden gick snabbt och vägen tillbaka till bilen och Footvolley var lång, så vi vistades vid detta vattenfall i drygt 45 minuter för att sedan röra oss tillbaka till stranden dit Black troligtvis skulle ha återvänt. Grejen är den att när man spelar footvolley så är det viktigaste att man får höjd på alla bollar, vilket inte är det allra lättaste. Väldigt ofta när man får en hög boll emot sig, iallafall när man spelar fotboll, så försöker man alltid ta ner den. Nu ska man alltså passa bollen vidare till sin medspelare (one touch), och gärna med extrem höjd! Svårt att förklara men detta var väldigt svårt. Stort tack till Garry, men framför allt Black som körde med oss utan kostnad i 90 minuter. 


 Hård serv från Alex. Enkelt mottaget av Garry..

 Stort missförstånd på ingång. Ni kan väl gissa vems fel det var..?


  


 Motståndarna för dagen.


90 minuter. Efteråt var det slutkörd. Krävs något uppfriskande.. typ.. kokosnötsjuice!


     


 Mums!


Nu känner jag att jag ödslat alldeles för mycket tid framför datorn. Dags för mig göra annat! Hoppas allt är bra där hemma. Hörde att Ni där hemma hade någon form av snöstorm igår, vilket såklart inte är så roligt. Kriga på där hemma bara, stå ut i kylan. Snart är vi också hemma med Er och fryser tillsammans!


Tchau


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards