Alla inlägg den 22 september 2009

Av alexochsasan - 22 september 2009 21:52

Ahhh, skulle precis kora en control v och klippa in det ja skrivit sa forvann allt! Pallar inte skriva om allt men det var i och for sig inget viktigt. Tror/hoppas att Sasan sitter i rummet bredvid och bloggar om vart vi ar och vad vi gjort. Bussresan gick valdigt fort, tog hela 18 h men jag sov ca 15 av dom. Behovde sova. Under den vakna tiden sa skrattade jag och Sasan hogt at Its always sunny in philadelfia och sa borjade jag lyssna pa en ljudbok. Den handlar om en svensk kille som aker fast i tullen i Bolivia med knark. Verkar vara en bra bok men ja aterkommer med det. Tankte ju fylla min vaska med droger nar jag aker hem sa det ar bra att veta vad han gjorde fel.


Blev tippsad om att aik slog Balrog med 15-4! Hasselby och Jarfalla torskade också, ser nagon ett samband? ;)



Loca: Later som ni hade det skont i helgen. Oftast har solen lysst pa oss men idag sa har det tokregnat. Som tur var hade vi med oss lite regnponchos som hjalpte en del. Har ju faktiskt spelat brannboll med dig en gang, har for mig att du var en hejare pa att ta lyra.


Anders( ej pappa Anders): Mitt RG var bedrovligt, fick faktiskt kasta halva pasen for det smakade bara socker. Forsta gangen i mitt liv jag kastat godis? Vet att vi jinxar lite, tankte skriva ett inlagg igar om att vi klarade "en av de farligaste staderna i varlden" som vissa har sagt men jag tankte att det kanske var bast att vanta tills bussen borjat rulla.


Sodi: Sasan skoter sig fint och vi tar alltid hand om varandra sa det ar ingen fara.


Debora: Jag uppskattar verkligen tambourinen och skulle aldrig ge bort den, forlat om det lat som det.=)


Hoppas alla mar bra dar hemma

Kram

Av alexochsasan - 22 september 2009 21:33

Måste faktiskt erkänna att vi medvetet ljugit i vår tillfälliga huvudrubrik på bloggen.

Knappast soligt här borta på Igazufallen, bara massa regn och muligt väder.


Men fy fan vilka jävla vattenfall vi har sett! Verkligen värt den något långsammare resa än vanligt. Bussen tog ungefär 18 timmar, istället för utlovade 16 timmar. Min megaroliga resekompis Alex sov cirka 15 av dom. Han vaknade någon gång av att han skulle ta en åksjuketablett som också har en sövande verkan - va fan behöver han en sån till när han ändå somnar så fort motorn går igång?! Men de va snällt av han att han delade med sig av en tablett iallafall. Vaknade väl några gånger under natten av att toaletten längst bak började stinka urin, vilket kändes ofräsht. Utöver alla dessa klagomål gick allt som det skulle.


Sitter nu på hostlet Marco Polo inn http://www.hostelsofargentina.com/Hostel...Marcopolo-Inn-Iguazu vilket vi får anse efter en timmes överskådan som mycket godkänt. Synd bara att vädret är så dåligt, för annars finns pool och jacuzzi tillgängligt - Inte illa för ett hostel! Eftersom Igazuvattenfallen sträcker sig över 2 länder (Brasilien och Argentina) valde vi att köra på detta hostel som ligger i Argentina. Idag vart det vattenfallen från den brasilianska sidan, imorgon blir det den Argentinska sidan. Planen är att åka härifrån på torsdagkvällen.


Kommer kännas svårt och lagom vemodigt att lämna en plats som denna:


           

   


Fler bilder från andra utsikter kunde tas, men våra kameror hade totalt fuktskadade, så alla dessa bilder togs under tak. Notera också våra fina regnponchos som Alex råkade ha två stycken av - tack för lånet! Imorgon blir det som sagt ett besök på den argentinska delen av vattenfallen, som sägs ha galnade vattenfall än dessa på bild. Mycket spännande onsdag med andra ord! Hoppas också på soligare väder, då fler bilder från likande vatten kommer tas.


   

Lustiga och sällskapliga djur som hängde i caféterian strax innan kan kunde gå ut bland vattenfallen. Någon som vet vad dessa djur heter?


Halvintressant artikel expressen publicerade för 2 år sen: http://www.expressen.se/resor/resmal/1.9...liter-i-sekunden


Kommentarsvar:


Anders: Vilka andra tillfällen tänker du att RG kan vara till nytta då? Förklara gärna i detalj..

Sodi: Hej mamma, kul att du hittat hit. Vi har det superbra här borta. Titta gärna in flera gånger, så jag vet att du lever. Älskar dig, hälsa pappa när han kommer hem sen från Iran.

Sofia: 27 år har du blivit. Är stolt över dig så mycket som du kämpar med ditt jobb och håller huvudet högt i många lägen!


Jag ska göra mitt bästa för att lägga upp fler imorgon från den argentiska sidan. Tills dess får Ni alla sköta om Er.


Adios!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards