Alla inlägg den 13 september 2009

Av alexochsasan - 13 september 2009 20:42

Så då har man börjat blogga då, får se hur det går. Haft en väldigt trevlig helg som började med häng med öl i Sasans nya fina lägenhet och Garbo på det. Trevligt att hinna träffa många av sina vänner innan man drog. I går var det PL hos Sebbe med, Vårtan,Halvar, Anders och Foppa. Såg när City vann och det verkade som Adebayor gjorde mål? Sen va det ju trist att spurs åkte på stryk. COYS! Efter fotbollen så drog vi till Victoria där foppa styrt bord och oss på lista, snyggt. Lyckades glömma min jacka med busskort och hemmanyklar i så det blev lite tråkigt slut på kvällen. Pappa eller syrran får hämta det på måndag. Hur som haver tack för alla lycka till önskningar och för en bra sista helg i Stockholm på ett tag, jag kommer sakna er.

Resan så här långt har gått bra och känner jag mig själv rätt så kommer jag säkerligen sova de 10 h vi har kvar i resväg. Förresten så är vi (sasan) stekheta när det gäller tjejer, har redan kommit fram tre stycken och börjat prata med honom. Dock i åldrarna 30-65, men ändå!

A ja, ha det så bra där hemma och lägg gärna lite kommentarer i bloggen. Tack alla som hjälpt till med tipps och förslag till resan och ett stort tack till min familj som alltid ställer upp.

Av alexochsasan - 13 september 2009 20:39

De var som jag misstänkte - kunde knappt sova en blund under hela natten. Dels för att jag vart sjukt nervöst utan att direkt behöva vara det, och dels för att jag fick höra något som var typ det absolut sista jag behövde höra innan min resa. Något som jag hade på känn väldigt länge innan, men som jag inatt fick bekräftat. Dock känns det som jag förtjänar detta, då jag inte varit den bästa personen, men det känns jobbigt när man väl får höra allting.
Men då detta ska ja vara en intressant och rolig dagbok väljer jag att bara säga så, och fortsätter berätta om hur resan är.
Madrids flygplats är sjukt stor, fick lov att ta tunnelbana för att komma till rätt gate. Nu ska vi hänga här tills planet går 00.10 Restid cirka 10 timmar. Fick även höra från Alex att vi får checka in kl 14 när vi kommer fram. Om detta plan ej strular är vi framme lokal tid 05.45 på morgonen, utan boende? Känns sådär faktiskt men det blir nog bra.

På planet frågar Alex om jag vill ha en macka - givetvis, säger jag och alex tar upp lite mackor som hans mor och far ordnat - Tack Anders och Lena Rosenberg, de gör Ni mycket bra!

Väljer att skriva detta blogginlägg på wordpad, för att sedan koppla upp mig via WIFI på flygplatsen, sedan göra den klassiska ctrl+c - ctrl+v för att kopiera in i bloggen. 1 timmes internet kostar 7,50€, medan 24 timmar kostar 15€. Snål eller geni?

Har frågesport som jag köpt till min ipod för 7kr, ett "spel" där man frågor å helt enkelt får tre alternativ att välja bland. Måste säga att jag är sjukt imponerad över Alex allmänbildning. Eller så handlar det bara om min okunskap till princip allt.

Dags att avbryta - har 1 timme och 15 min kvar på batteriet, och alla dessa flygplatsen vägrar bygga eluttag för oss dödliga att ladda upp vår elektronik. Dessutom ska Alex göra debut, så då måste man tänka några steg längre!

Tack Christian (och Micke som körde den hem till mig) för guideboken om Sydamerika. Kommer nog göra en hel del nytta!
Sao Paolo - vi ses snart!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards