Alla inlägg den 19 september 2009

Av alexochsasan - 19 september 2009 21:35

Sliten. Trött. Luktar illa. Mår sådär.


Men på uppgång!


Gårdagen slutade i moll, då jag iprincip vart för full för att stå på egen hand. Ni vet en sån där megafylla man helst bara vill glömma. Tack, Alex och folk från mitt hostel som orkade släpa hem mig!


Innan utgång var vi på vårt hostel med 2 österrikare, en israel och en amerikanare (galet gäng), söp och höll på med fyllelekar. Senare skulle vi möta brassarna samt deras vänner för att gå vidare till en stor nattklubb. Kostade 50 reals att komma in (underfär 200kr) och då fick du dricka för 50 reals, vilket är mycket. Tydligen för mycket för mig. De sjuka med kvällen var att jag var så sjukt grym på fyllelekarna att ja inte var den som tokdrack på hostlet, ändå vart ja fullast.


När vi sprang hemåt efter löprundan i parken såg vi ambulanspersonal ta hand om en påkörd kvinna på vägen. Alex misstänkte att hon var död för hon låg ovanligt stilla på asfalten. Jag som utbildad ambulanssjuksköterska misstänker att personalen sagt åt henne att ligga tokstilla för att om hon brutit nåt att de inte ska bli värre. Ingen aning om vem som har rätt.


Min och Alexanders slutsats var att det nog är större chans att vi blir påkörda än att vi blir rånade i denna stad, med tanke på hur folk kör. Så ni behöver inte vara oroliga - vi kommer inte bli rånade, chansen är liten! Vi är även helförsäkrade också, så vad kan egentligen gå fel när vi korsar bilvägar?


Vi har sett ett par katter och hundar också som är rätt gulliga. De sjuka kanske är att de är instängda i varsin minibur nära en hårt trafikerad väg för alla att se. Normalt för brassar antar jag..


Kommentarsvar:


Alex mamma: Alex tröttnade på alla förluster på tv-spelet hela tiden, så de känns bättre att vara här ist, så han kan slappna av. Men vi vilar oss i form - när vi kommer tillbaka blir det många matcher!

Vi kommer stå mitt i klacken.


Sebbe: Vi gör vårt att bästa för att hålla bloggen vid liv, vi tycker det är roligt att skriva och det är kul att folk verkar uppskatta den också!


Pranee: Just i Sao Paolo är det sjukt dyrt att tvätta, långt över normalpris, anser vi. Sen är det ju inte ofta man handtvättar, så de är alltid kul att man några gånger i livet testar på det :)


Nu dusch, samt kolla på lite serier.


Fortsätt kommentera - mycket roligt att både läsa och svara på dessa!


Tchau!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi chillar i Sydamerika 13 september till 22 februari

Omröstning

Tycker ni att det är dags att vi kommer hem nu?
 Ja, vi saknar er
 Nej, stanna längre
 Va?! Har ni varit borta?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards